Klik om afbeelding te openenIn april werd in Wissenkerke de boerenschuur van de Winter in een paar dagen tijd gesloopt en afgevoerd. Het weer was perfect en doordat het hout en het puin direct goed kon worden gescheiden verliep het karwei erg vlot.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenVoor uw boot, caravan, camper, aanhangwagen.

Tevens afsluitbare houten boxen van 1,80 x 2,20 voor het opbergen van klein gereedschap, tuinmeubelen en campingspullen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openen
We hebben een grote partij lavasteen beschikbaar die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo wordt lavasteen gebruikt voor de natuurlijke reiniging van water in natuurvijvers, maar het is ook uitstekend toepasbaar als siersteen voor terrassen en tuinen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenDe Marcussegroep is een zusterbedrijf van Loonbedrijf Marcusse. Binnen Loonbedrijf Marcusse waren alle activiteiten ondergebracht op het gebied van agrarisch loonwerk. Per 1 januari 2012 zal Loonbedrijf Marcusse al haar agrarisch loonwerk afstoten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenWij bieden alles voor een stevige fundering van uw straatwerk. Vanaf het uitgraven van de grond tot en met het aanvoeren en aftrillen van gebroken puin en zand.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Klik om afbeelding te openenDe website van de Marcussegroep is online! Via onze website zullen wij u regelmatig informeren over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, de beschikbare machines en de diensten die wij aanbieden. Om te beginnen zullen we binnenkort de basisinformatie op de site wat verder uitbreiden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

 

Xoops, ImpressCMS, xt:Commerce and Joomla Templates by IT-Telemann (Rene Telemann)